Sagt om mig:

"Eva är utan tvekan en av de bästa anställda vi någonsin haft på vårt kontor. Med en unik förmåga att hålla koll på detaljer, att planera och strukturera och att vara sina kollegor behjälplig är hon det naturliga navet mellan projektledare, dekoratörer, artister och kunder. Inget faller mellan stolarna när Eva är inblandad och med stort ansvar och noggrannhet tar hon sig an de arbetsuppgifter som tilldelas henne. Hos oss har hon jobbat med många bollar i luften samtidigt och gjort det med bravur. Hon har en unik bredd när det kommer till administration; korrläsning av magasin och reklamkampanjer, strukturera planeringsdokument, kontakt med personal och artister, listhantering, nyhetsbrev, uppdatering av hemsida - ingen uppgift är för svår för Eva. Att hon dessutom av både sin chef och sina kollegor är en uppskattad medarbetare inte bara vid arbetsuppgifterna men vid lunchbordet och kafferasten gör henne än mer fantastisk."

11 maj 2020
Camilla Ljunggren, Grundare & Ägare, ShowbusinessEvent & ShoppingEvent 
var Evas chef på ShowbusinessEvent & ShoppingEvent

"Eva är en ambitiös och noggrann medarbetare. Under hård stress i samband med plattformsbyte gjorde hon en unik insats och höll alla läsare med inloggningsproblem på gott humör. Eva kan arbeta mycket hårt med gott humör när det gäller. Som medarbetare fungerade hon bra i teamet och var mycket uppskattad av sina arbetskamrater.
Jag kan varmt rekommendera Eva för liknande tjänster."

11 april 2012
Annika Creutzer, Chefredaktör, Privata Affärer
var Evas chef på Bonnier Tidskrifter

"Eva ger allt för kunden. Hon är pålitlig, noggrann och alltid positiv, oavsett utmaning som hon ställs inför."

11 april 2012

Jan Stenwall, Web Manager, Privata Affärer

jobbade med Eva på Bonnier Tidskrifter

"Eva är inte bara en ansvarstagande, självständig och noggrann person som gärna erbjuder en hjälpande hand, hon är även en positiv person som kan förgylla sina arbetskamraters vardag. En tillgång till alla arbetsplatser."

24 januari 2012
Jonas Ohlin, reporter/webbredaktör, Bonnier Tidskrifter
jobbade med Eva på Bonnier Tidskrifter

"Jag anställde Eva till Bonnier Tidskrifter och arbetade tillsammans med henne under en längre period på Privata Affärer, därefter tillsammans med henne inom vissa projekt då hon arbetade på logistikavdelningen på Bonnier Tidskrifter. Under hela den tid vi arbetade tillsammans har Eva varit en ambitiös, positiv och mycket ansvarstagande person. Hon är pålitlig, nyfiken och genuint intresserad av att genomföra sina uppgifter till det yttersta. I båda hennes roller har hon varit effektiv, självgående och serviceminded. Kort och gott en klippa jag gärna skulle arbeta tillsammans med igen. Rekommenderar henne varmt för framtida anställningar."

11 januari 2012
Susanne Németh, Product Manager, Bonnier Tidskrifter
jobbade med Eva på Bonnier Tidskrifter

"Eva är noggrann, sympatisk och effektiv. Hon har lätt att lära sig nya saker och är inte rädd för att hugga i. Dessutom en glädjespridare."

9 januari 2012
Cicki Lewenhaupt Nilsson, Editorial Assistant, Web Marketing, Event, Privata Affärer, Bonnier Tidskrifter AB
jobbade med Eva på Bonnier Tidskrifter

"Eva är effektiv, noggrann och sympatisk!"

5 januari 2012
Sofia Ullerstam, Reporter Privata Affärer/ Placeringsguiden. Editor Fondguiden, Bonnier Tidskrifter
jobbade med Eva på Bonnier Tidskrifter